LU – VI : 10:00 – 13:00 / 16:00 – 20:00

93 666 23 53 | 93 668 84 01 –  ES – CA AREA PRIVADA

PROTECCIÓ DE DADES

Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de OXFORD IDIOMES i en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte o per a tramitar la inscripció o matrícula als nostres cursos de formació. En el cas de recepció de les seves dades personals o del seu currículum vitae a través del correu electrònic, les seves dades s’incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de participar en els nostres processos de selecció de personal, mentre no ens indiqui el contrari. Les seves dades seran objecte de tractament i incorporats als nostres fitxers, com a titulars i responsables d’aquests.

L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al seu tractament, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

D’acord amb el que estableix l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que s’han adoptat les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries per a la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural.

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar, però, els continguts en els formularis són d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a OXFORD IDIOMES o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades, o amb dades de tercers.

Tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits al Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720 / 2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals dels menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.

OXFORD IDIOMES es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

OXFORD IDIOMES comunica als usuaris d’aquesta web que l’adreça IP amb la que accedeix al servidor de la web, la data i hora de l’accés, així com les pàgines que visiti que estiguin allotjades en aquest servidor, quedaran recollides i emmagatzemades en un arxiu LOG que serà objecte de tractament per part de OXFORD IDIOMES als efectes de comptabilitzar les visites que rep OXFORD IDIOMES així com per a la realització d’estadístiques.


Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, podent dirigir-se davant OXFORD HOUSE BCN Responsable Dades Personals, a l’adreça indicada a l’inici del present Avís Legal.
Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que OXFORD HOUSE BCN ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.


Comunicacions de dades

OXFORD IDIOMES l’informa que les seves dades són tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. No cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, a excepció que l’usuari ens ho autoritzi i en els casos legalment previstos.

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Más información

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros de análisis para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como para el análisis de su navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Cerrar