LU - VI : 9:00 - 13:00 93 666 23 53 | 93 668 84 01 info@oxfordschool.es

Anglès per a nens

Oxford Idiomas

Programes fets a la seva mida

Sigui quina sigui l’edat o el nivell del seu fill, tenim un curs per a ell:

Kids (de 3 a 5 anys)

L'objectiu primordial i bàsic en els cursos d'anglès per a nens menors de 6 anys, és la introducció a l'idioma mitjançant una gran varietat d'activitats comunicatives i dinàmiques (jocs, música, teatre, manualitats), posant èmfasi en la comprensió i expressió oral. Pares i professors mantindran un contacte directe i continu per a la consecució i consolidació dels objectius pedagògics de cada curs.

Els horaris poden ser: dilluns, dimarts, dimecres o dijous de 17:30 a 18:30. Tenim una hora complementària, els divendres de 17:30 a 18:30; per als pares i mares que voleu una major exposició dels vostres fills amb l'anglès.

Juniors (de 6 a 11 anys)

Mitjançant classes molt dinàmiques, els nens i nenes comencen a internalitzar estructures gramaticals, vocabulari específic i desenvolupen la seva comunicació oral.

Els grups són sempre reduïts i amb un tracte individualitzat. Pares i professors mantenen un contacte directe i fluid per garantir l'evolució dels alumnes.

En tot moment el professor/a assegurarà la integració de l'alumne al nivell de la classe i si no fos així, dit alumne rebria classes de reforç totalment gratuïtes.

Pre teens (de 10 a 14 anys)

L'objectiu és la consolidació de la base gramatical i la fluïdesa oral i al mateix temps, la capacitació necessària per a poder realitzar els cursos preparatoris per als diferents exàmens oficials.

Grups amb reduït nombre d'alumnes afavoreixen l'aprenentatge individualitzat que el nivell requereix. La comunicació pares-professors serà regular i directa mitjançant reunions periòdiques.

En tot moment el professor/a, s'assegura que el nivell de l'alumne estigui al nivell de la classe i si no fos així, rebria classes de reforç totalment gratuïtes.

Contacta / Consulta

El teu nom *

Telèfon *

El teu email *

El teu missatge *